15.5.11

Strauss-Kahn ρόμπα κλαρωτή!


Στην αρχή,το διάβασα σέ ένα ελληνικό blog και σκέφτηκα,πλάκα κάνουν τα παιδιά. Μετά το είδα στο BBC και με χτύπησε το σουρεαλιστικόν τού θέματος σαν τρελλό φορτηγό κομπλέ με τα φρένα σπασμένα.


Ο επικεφαλής του Δου-Νου-Του συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης-πιο συγκεκριμένα τον έβγαλαν σηκωτό από το αεροπλάνο,λίγα λεπτά πριν αυτό απογειωθεί-γιατί την έπεσε σεξουαλικώς σε καμαριέρα του ξενοδοχείου Σοφιτελ στο Μανχάταν!!
Δεν θέλω να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες,αλλά οι πληροφορίες λένε ότι της ζήτησε το ίδιο που είχε ζητήσει ο Μπιλ από την Μόνικα ;]
Η είδηση σημείωνε λακωνικά ότι τον Ντομινίκ-νομίζω τώρα πού γνωριστήκαμε πιό προσωπικά,μπορώ να τον λέω Ντομινίκ-τον περιμένουνε στην Ευρώπη να διαπραγματευθεί την σωτηρία της Ελλάδας και της Πορτογαλίας.
Εκεί άρχισε να με πιάνει νευρικό γέλιο. Στα πρόθυρα τηε απελπισίας, περιμένουμε μια χώρα άνθρωποι, αν θα μας κουρέψουν,πόσο θα μας κουρέψουν,αν θα μας κάνουν και ανταύγειες, αν θα βάλουμε ενέχυρο την Ρόδο η την Κρήτη γιά να χωθούμε πιο βαθιά στον λάκκο... και ο Ντομινίκ δίνει κατάθεση σε αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης για εξαναγκασμό σε σεξουαλική επαφή!!! 
Και γίνεται ρόμπα ξεκούμπωτη διεθνώς!
Ανεκτίμητο;;;;!!!
Βέβαια ,το γιατί το περιστατικό δεν κουκουλώθηκε -και υπέστη κοτζαμ Στρός Κάν τέτοια ξεφτίλα- είναι η τυχαίο η 11888...

ΥΓ. Μόλις συνήλθα από το γέλιο, ο άντρας μου δήλωσε ότι ο επόμενος που θα κατηγορήσει τον Σίλβιο γιά τα Μπούνγκα Μπούνγκα πάρτυ,θα έχει να κάνει μαζί του!!
ΥΓ 2. Λές να τού την έστησε ο GAP?

Can't stop laughing for the surrealistic ridiculousness of it...


He is expected in Europe tomorrow to discuss the fate of Greece and Portugal ROFLMAO!!!!
Priceless!!!!
Absolutely priceless!!!

6 comments:

  1. What a moron. Honestly. What was this idiot thinking????!!!! Did he think he would just get away with assaulting a maid in a hotel? Just like you said: PRICELESS!!!

    ReplyDelete
  2. εγραψα βαθυστοχαστο σχολιο που ητανε ομως μακρυ, οπως και η στυση του Αρχηγου του ΔΝΤ, και ο Γκουγκλ το καταπιε ως μαυρη οπη και εχαθη. Δεν εχω κουραγιο να το ξαναγραψω, γιατι μαλλον θα χαθει ξανα. Παω να καταχωρησω ενημερωση στο μπλογκ μου.

    ReplyDelete
  3. Το ανέγνωσα ξημερώματα,εξάδελφε! Είδες πού πιάνουν οι μούτζες;; :))

    ReplyDelete
  4. δυστυχώς θα επαναλάβω αυτο που διάβασα πολλές φορές στο net, και το προσυπογράφω:
    Αν είχε συμβεί στην Ελλάδα θα είχαν συλλάβει την καμαριέρα.

    ReplyDelete
  5. αυτή η φουκαριάρα η καμαριέρα δεν πρόλαβε να στρώσ' κάν!!! αχαχαχα καλοοοο;;;;;;

    ReplyDelete