25.3.12

25η Μαρτιου, ωρε παιδιά καημένα!








Επιτέλους!! Η εθνική επέτειος τιμήθηκε με συλλήψεις (προληπτικές) προσαγωγές (επίσης προληπτικές) αψιμαχίες χημικά και κρανοφόρους  (μονο τα τάνκς λείπανε,αλλά μην τα θέλουμε όλα δικά μας).
Αν κάποιοι ανατρίχιασαν με τα χουντικής αισθητικής και ιδεολογίας αστυνομικά μέτρα , εγώ θα τολμήσω να πώ οτι ήταν η πιό αληθινή εθνική επέτειος εδώ και δεκαετίες. 
Πέσανε οι μάσκες, ωρέ παιδιά καημένα!!!


 



 Η οργή του κόσμου δεν εκτονώθηκε με τις κλάψες και τις φοβέρες. Φουντώνει μέρα με τη μέρα περισσότερο. Όχι γιατί μας έχουν κόψει μισθούς και συντάξεις ,αλλά γιατί όλοι τους ανέχθηκαν/έθρεψαν/εκμεταλλεύτηκαν όλα τα κυκλώματα που λήστευαν τον πλούτο της χώρας (και όλων μας) επί δεκαετίες.
Κι έφτασε η υπέροχη εποχή που δεν βρίσκουν πιά που να κρυφτούν! Είναι τώρα ένας χρόνος, πού πίπτουσιν γιουχαρίσματα και γιαουρτάκια με ολοένα αυξανόμενη συχνότητα.
Επιτέλους τρέμουν να κυκλοφορήσουν αυτοί που (με την ανοχή μας μην το ξεχνάμε) έφαγαν έφαγαν έφαγαν και τώρα πουλάνε τρέλα και ζητάνε τα ρέστα.


 



Οι ίδιοι "επίσημοι", που τσακώνονταν ποιός θα προβληθεί περισσότερο μπας και τον δείξουν οι κάμερες η του πάρουν κάποια κοινότοπη ατάκα για το δελτίο,,ως γνήσιοι φλούφληδες δεν τολμησαν να ανέβουν στην εξεδρα της παρέλασης.
Και με το πώς κατάντησαν την παρέλαση της εθνικής μας επετείου, έδειξαν καθαρά εντός κι εκτός Ελλάδας, ότι (ωρέ παιδιά καημένα!!!) δεν έχουμε δημοκρατία.
Στις δημοκρατίες οι ηγέτες δεν φοβούνται τους πολίτες!
Στις δημοκρατίες οι ηγέτες ,που φτάνουν να γιουχάρονται τόσο πολύ και τόσο μαζικά από τους πολίτες, πάνε σπίτι τους να πλέκουν κασκόλ!!.
Στις δημοκρατίες , όταν η κατάσταση ξεφεύγει τόσο πολύ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!


 



Αν, αγαπητοί βουλευτές, υπουργοί, δήμαρχοι, περιφερειάρχες και λοιποί ασχολούμενοι (ανεπιτυχώς) με τα κοινά, δεν αντέχετε να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες των "λαθών" σας, να πάρετε το κουβαδάκι σας και να πάτε να παίξετε στην παραλία.
Οι δημοκρατίες θέλουν πολιτικούς με @#$%^&#  και όχι με σωματοφύλακες!!!!!




Αφιερωμένο ...



No comments:

Post a Comment